Malaysia App Developer

PROJECT TERKINI

We don't just build apps, we build apps that SELL

ALADEEN GOLD

AlaDeen Gold oleh Al-Ebriez Global Capital Berhad telah mengubah cara anda untuk membeli dan menjual emas. Kami diberi peluang untuk membangun Aplikasi trading yang patuh Syariah dengan tujuan untuk mempermudahkan proses jual beli emas.

CLEANSE

Semuanya bermula dengan idea untuk menjaga tabiat makan yang lebih sihat. CLEANSE pada dasarnya adalah 'pelan diet' untuk membantu membuang toksin daripada badan anda. Untuk halaman arahannya, Gatsby.js, kerangka sumber terbuka dan bebas, telah dipilih kerana kelajuan, skalabiliti dan keselamatannya.

Ia sangat laju. Maksud saya, sepantas kilat.

TELEGRAM BOT

Pemasaran selalunya sukar, memakan masa, dan mahal. Dengan itu, bot Telegram milik kami dirancang untuk memberi pelanggan kami keupayaan untuk merekrut rangkaian ejen rujukan melalui automasi bot, jauh lebih murah daripada melalui saluran tradisional.

NCIG

Borang adalah bahagian penting dari setiap projek untuk mengumpulkan maklumat pengguna. Kami membina borang tinjauan untuk NCIG, jenama dimulakan oleh seorang genius perniagaan, Pak Din atau Sharifuddin Bujang, untuk menawarkan alternatif merokok yang lebih sihat berdasarkan tabiat peribadi responden.

Teruk ke website korang?

Kami boleh bantu. Isi borang di bawah atau WhatsApp kami untuk tindak balas yg lebih pantas.


Hai, nama saya

Saya mahu membina dengan bajet sebanyak RM

Sila hubungi saya melalui